ZZP Hypotheek

Ben jij zzp’er en op zoek naar de beste hypotheek met een vlekkeloos proces? Wij weten exact bij welke banken je het beste terecht kunt met jouw situatie. Daarnaast analyseren wij eerst uw cijfers zoals de bank dat zal doen. Zo halen we alle hobbels al uit de voordat de bank ze ziet.

Door onze kennis en ervaring heeft u bij ons de hoogste slagingskans, de laagste maandlasten en kun je méér lenen dan bij een reguliere hypotheekadviseur.

Ben je al een keer afgewezen of is je situatie complex? Ook dan kun je vaak gewoon bij ons terecht.

Een zzp hypotheek zonder hoofdpijn

A
zzp hypotheekadviseurs
A
wij snappen uw inkomen
A
hoogste slagingskans
A
altijd de laagste rente
A
100% onafhankelijk
A
wij werken landelijk

Wij kennen de weg.
Veel advieskantoren maakt men gebruik van externe bureaus om naar jouw cijfers te kijken en het bruikbare toetsinkomen hieruit te herleiden. Bij de zzp hypotheekdesk valideren wij jouw toetsinkomen zelf.

Het voordeel hiervan is dat er geen extra schakel zit tussen ons en de hypotheekbank.
Met méér dan 20 zzp hypotheekadviseurs onder 1 dak zijn wij in Nederland absoluut één van de meest gespecialiseerde hypotheekkantoren waar je als zzp-er het maximale uit jouw hypotheek kunt krijgen.

Wij bieden altijd een gratis quickscan waarbij je direct een analyse krijgt van jouw jaarcijfers en toetsinkomen.

Plan een gratis oriënterend gesprek

Elke ondernemer is anders en wij rekenen dan ook niet met de standaard methodes maar kijken naast de cijfers ook naar het verhaal van jouw onderneming. Hierdoor kun je bij ons vaak méér lenen en heb je een hogere slagingskans als zzp op een hypotheek. Zelfs wanneer je een startende zzp bent heb je bij ons gewoon mogelijkheden.

Weten welke mogelijkheden er echt zijn als zzp? Plan een gratis oriënterend gesprek met een van onze zzp hypotheek adviseurs. Dit kan gewoon telefonisch maar ook op een van onze kantoren in Amsterdam of Utrecht. Wij werken door heel Nederland.

A
Gratis berekening op maat
A
Direct duidelijkheid
A
Telefonisch, digitaal of op kantoor
Gratis gesprek aanvragen

Direct weten wat je maximaal kunt lenen en weten welke mogelijkheden er zijn als zzp'er? Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 085 - 018 5270.

    Ik accepteer het privacy beleid

    Wij vergelijken alle zzp hypotheken