De zzp hypotheek van ABN AMRO

Wij geven je graag meer uitleg over deze zzp hypotheek.

Specialist in de zzp hypotheek van ABN AMRO

Bij ons kunt een hypotheek als zzp afsluiten bij de ABN AMRO. Naast de zzp hypotheek van de ABN AMRO vergelijken wij voor u direct méér dan 40 hypotheken geschikt voor zzp. Elke bank heeft zijn eigen bereken methode, rentes en voorwaarden met betrekking tot zzp’ers. Doordat wij al deze banken voor u vergelijken en wij zelf uw inkomen vaststellen heeft u altijd de hoogste slagingskans, de laagste maandlasten en kunt u een hogere hypotheek krijgen dan bij een reguliere hypotheekadviseur.

De zzp hypotheek van ABN AMRO

Wij kennen de weg.

ABN AMRO heeft een hypotheek voor zzp. Hieronder vindt u de voorwaarden en bereken methode voor zzp’ers. Eigenlijk is een zzp hypotheek van de ABN AMRO hetzelfde als een normale hypotheek met eigenlijk één verschil en dat is hoe het inkomen wordt vastgesteld. Wanneer je in loondienst bent wordt hier een loonstrook en/of jaaropgave voor gebruikt. Bij zzp’ers wordt het inkomen vastgesteld aan de hand van uw winst.

Hoeveel jaar moet ik ondernemer zijn?

Bij de ABN AMRO kunt u een hypotheek krijgen wanneer u 1 jaar of langer zzp’er bent. De ABN AMRO hanteert drie categorieën. u bent tussen de 1 en 2 jaar ondernemer, tussen de 2-3 jaar ondernemer of langer dan 3 jaar ondernemer. Bent u korter dan 1 jaar zzp’er en deed u hetzelfde werk in loondienst? Ook dan zijn er mogelijkheden voor u alleen niet bij de ABN AMRO. Neem contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek met een van onze zzp hypotheekadviseurs.

Met welk inkomen rekent de ABN AMRO?

Hoeveel u maximaal kunt lenen voor uw hypotheek als zzp’er bij de ABN AMRO is afhankelijk van uw toetsinkomen en hoelang u al zzp’er bent bij de ABN AMRO. Deze twee factoren bepalen hoeveel u maximaal kunt lenen.

Het toetsinkomen wordt bepaald door een afslag te nemen op uw bruto jaarwinst als zzp’er. Hoe langer u ondernemer bent hoe minder afslag op het toetsinkomen wordt genomen. Wanneer u al 3 jaar succesvol een stabiel of groeiend inkomen heeft als ondernemer bied de bank dat namelijk meer zekerheid dan wanneer je slechts 1 jaar ondernemer bent.

korter dan 1 jaar

ABN AMRO heeft hier geen mogelijkheden voor, andere partijen wel.

1 tot 2 jaar

Er wordt gerekend met 75% van het toetsinkomen

2 tot 3 jaar

Er wordt gerekend met 90% van het toetsinkomen

3 jaar of meer

Er wordt gerekend met 100% van het toetsinkomen

Maximale hypotheek ABN AMRO

Hieronder vindt u een voorbeeld berekening van de maximale hypotheek als zzp bij de ABN AMRO. Bij deze berekening is uitgegaan van een brutowinst / fiscale winst van € 60.000,- op jaarbasis en dat de woning alleen wordt gekocht. Koopt u de woning samen met een partner, dan kan in de meeste gevallen het inkomen van de partner bij het toetsinkomen opgeteld worden.

aantal jaren

brutowinst

toetsinkomen

maximale hypotheek

1 tot 2 jaar

€ 60.000,-

€ 45.000,-

€ 203.180,-

2 tot 3 jaar

€ 60.000,-

€ 54.000,-

€ 249.910,-

3 jaar of meer

€ 60.000,-

€ 60.000,-

€ 290.030,-

Deze berekeningen zijn bedoeld om een globale indicatie te geven en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wil je weten wat jouw maximale hypotheek is bij de ABN AMRO? Neem dan contact op met een van onze zzp hypotheek adviseurs voor een gratis oriënterend gesprek. Daarnaast is het belangrijk hoe jouw fiscale winst tot stand is gekomen en hoe de prognose van jouw onderneming eruit ziet.

Bel voor een afspraak op 075-2040092 voor een gratis oriënterend gesprek.

onze beloftes

R

100% onafhankelijk

R

zzp hypotheekadviseurs

R

altijd de laagste rente

R

zzp inkomensverklaring

R

je hypotheek snel geregeld

R

wij werken landelijk

Weten wat uw mogelijkheden zijn als zzp’er?
Bel ons op 075-2040092 of
plan een gratis oriënterend gesprek.

Gratis gesprek

085 – 018 5270

ABN AMRO ZZP HYPOTHEEK